loading...

Diensten

We leveren topkwaliteit sinds 2006

Web Design and Development

Webdesign en
front-end development

We zijn gepassioneerd tot high-end Webdesign & Development diensten. Wij ontwerpen, hosten, publiceren en onderhouden de webprojecten voor onze klanten wereldwijd.

Web Design and Development

Beheer uw
eigen project

Wij ontwikkelen hoge prestaties en een volledig aanpasbare website door middel van ons CMS systeem. Zo kunt u altijd wijzigingen aanbrengen aan uw project.

Web Design and Development

Zoekmachine
optimalisatie - SEO

SEO duurt meestal jaren van inspanning om uw bedrijf op te nemen op de voorpagina van Google, maar onze unieke methode kan uw klantenbestand vergroten binnen zes maanden.

Belangrijke kenmerken
Onze belangrijke kenmerken.

Ontdekking

Wij nemen de tijd om uw bedrijf grondig te leren kennen. Dit om een goed beeld te krijgen van het bedrijf zelf en van de wensen van de klant. Zo beginnen we meestal met een goede sterke bak koffie in een meeting.

Design

Uw website dient te voldoen aan uw eigen eisen en wensen, maar bovenal ook het gewenste resultaat op te leveren en gebruikers de juiste ervaring te bezorgen. Op basis van uw eisen, wensen en eventueel reeds beschikbaar materiaal realiseren wij uw unieke vormgeving op maat.

Development

Website-ontwikkeling is net als webdesign een vak apart. Om aan uw wensen te voldoen zetten wij ervaren software-architecten en programmeurs in, welke de ins en outs van het internet kennen en begrijpen.

SEO & Social Media

Bij ieder traject staat uw ROI voorop en samen met u monitoren we proactief uw positionering en resultaten. Of het nu gaat om een kleine SEO-aanpassing, de inrichting van uw social media pagina's of het opzetten van de volledige online strategie van uw bedrijf.

Hosting

Snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid, voor zowel MKB als multinationals. Dankzij ons eigen hostingplatform kunnen we topkwaliteit garanderen met 24/7 support mogelijkheden, uptime garanties, altijd actuele software en zeer solide backups.

Mobiel

Zowel Android, iPhone als met name HTML5 apps voor dedicated en cross-media toepassingen worden door ons in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Uw app door ons laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Testing

Wij vinden het belangrijk dat we kwaliteit afleveren. Daarom testen we voortdurend alles totdat we het complete plaatje doorsturen naar de klant. Zo voorkomen we frustraties en eindigen we altijd met een fijne, soepele samenwerking.

Support

Als uw website of applicatie klaar is, moet deze ook bereikbaar zijn voor uw publiek. Excez Design zorgt ervoor dat de omgeving aansluit bij de eisen van uw applicatie en voor het beheer en onderhoud. We monitoren de status van de applicatie, maken iedere dag backups en onderhouden de omgeving en applicatie. We zijn bereikbaar voor vragen en wanneer er iets mis gaat, grijpen we in.

38
Projecten klaar
3
Awards Gewonnen
36
Klanten opgebouwd
7
Werk in uitvoering

om wat meer vertrouwen op te bouwen...

De koffie staat klaar, voor een op maat gemaakte offerte Contact