loading...

Over ons

"We houden van interactie met bezoekers"

Wij geloven in het bedenken van originele ontwerpen en veranderen het in een interactieve gebruikerservaring dat perfect werkt.

Rick Bongers

T: (+31) 6 4660 7284
rbongers@excez.com

Contact

Het Process

1

Ontdekking
Inleidende Interviews

In dit stadium wordt er een eerste gesprek gevoerd met de klant tijdens een koffie vergadering. Project eisen worden geanalyseerd en het bereik word gedefinieerd. In dit stadium hebben we een grote betrokkenheid van de klant nodig om een exact beeld te verkrijgen van het project.

2

Ontwerp
Creatieve Fase

Deze fase is verder onderverdeeld in stappen. Tijdens stap 1 worden testmodellen gemaakt en gepresenteerd aan de klant voor de eerste goedkeuring. Tijdens stap 2 worden ideeën omgezet in het creatief ontwerp waarin alle aspecten samenkomen in één geheel.

3

Ontwikkeling
Leven geven aan ideeën

Hierbij wordt het creatief concept overgedragen aan de ontwikkeling van het team. Hierbij worden dezelfde fases gebruikt als bij het design. Eerst wordt de basis gelegd, waarna er vervolgens modules geïntegreerd worden en alles als één plaatje terecht komt.

4

Kwaliteitsverzekering
Geen concessies aan kwaliteit

Kwaliteitsborging is de belangrijkste stap in ons ontwikkelingsproces. Wij vergelijken het oorspronkelijke ontwerp, optimaliseren de beelden, proeflezen alle content, testen menu, koppelingen, formulieren en cross browser compatibility.